This is the Johnson house  designed by Blacket Smith in 1997/8. A house nestled amongst the dunes of Warnbro, difficult to see from the road.

Kate Hislop wrote in AA “New house in a hilly, sandy subdivision on Perth’s south coast; designed to usurp ‘the Rational myth’ with a poetically crustaceous form cast from a pragmatically orthogonal plan”

Advertisements

One response to “

  1. These images do not do this project justice; i saw the article AA.. this is an interesting project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s